Παιδικές τροφέςΣυνταγέςΣυνταγές Ζαχαροπλαστικής

Ψητό Shepherd Style Restaurant

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε συνταγή ψησίματος σε στυλ εστιατορίου Shepherd;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Γεια σε όλους☘️✨

Αυτή η συνταγή ψησίματος δεν πρέπει να χάσετε. ????????

Βουτάμε πρώτα τη λάβας στο νερό της και μετά βάζουμε το κρέας σαν κουτάλι μέσα. Ακολουθεί μια συνταγή σούπερ ψησίματος που θα σας ευχαριστήσει με τη συνοχή του λουκούμι και την αρμονία της ισορροπίας των μπαχαρικών. ????????????????

Ας ξεκινήσουμε αμέσως.

Προσθέτουμε το λάδι μας στο τηγάνι μας και τις πιπεριές που κόψαμε όχι πολύ μικρές, όλα τα ασκαλώνια και όλο το σκόρδο ρίχνουμε και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Το κρέας μας περιλαμβάνεται στο θέμα σε αυτό το στάδιο. Δεν γίνεται καμία επέμβαση μέχρι να απελευθερώσει και να τραβήξει ξανά το νερό του. ????

⭐️????Συμβουλή: Η πρώτη προσθήκη μπαχαρικών στο κρέας σε αυτή τη δομή. Πρέπει να γίνει μετά την απελευθέρωση και την εξαγωγή του νερού. Ακόμα και σε περιπτώσεις που το κρέας θα μαγειρευτεί σκέτο (ισχύει για κρέατα ελαφρού λιπαρού-ελαιού) Η προσθήκη επιπλέον λαδιού και μπαχαρικών μετά την απελευθέρωση και την απορρόφηση του χυμού υποστηρίζει τη χαρακτηριστική δομή του κρέατος. ✨

Στο κρέας μας προστίθενται μπαχαρικά, που απορροφά ξανά το νερό του και ανακατεύεται όμορφα. Προσθέστε τις κομμένες ντομάτες και μαγειρέψτε για 8-9 λεπτά ανακατεύοντας. Στο τέλος του χρόνου προστίθεται η πάστα και το νερό στο βαθμό που έχω ορίσει και μπαίνει σε ελεγχόμενη διαδικασία ψησίματος σε χαμηλή φωτιά με κλειστό καπάκι. Διατηρείται σε δυνατή φωτιά μέχρι να απορροφήσει τα 3/4 του νερού του ανοίγοντας το καπάκι σε 10-15 λεπτά. Εάν πρόκειται να συμπληρώσετε καυτερή πιπεριά? η στρώση σε αυτό το στάδιο θα διατηρήσει την υφή της πιπεριάς. ⭐️????????

Μπορείτε να ετοιμάσετε το σέρβις σας με lavash ή πίτα νυχιών. ????✨????

Καλή όρεξη. ????

Συνταγή ψησίματος σε στυλ εστιατορίου Shepherd με φωτογραφία

Ψητό Shepherd Style Restaurant
Ψητό Shepherd Style Restaurant
Ψητό Shepherd Style Restaurant
Ψητό Shepherd Style Restaurant
Ψητό Shepherd Style Restaurant
Ψητό Shepherd Style Restaurant

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button